Aan het woord is

Willem van den Bosse

Van den Bosse Constructions

In 2017 verruilde oud-marinier Willem van den Bosse het leger voor de bouwplaats. En ging hij (weer) doen waarvoor hij ooit was opgeleid. “Ik was inmiddels getrouwd en ik vond het niet eerlijk om altijd van huis te zijn. Zeker niet als er ook nog kinderen komen.” Dus ging hij terug de bouw in. Maar werken in loondienst, was niet langer een optie. Zo werd Van den Bosse Constructions geboren. Dat bleek een schot in de roos. Binnen no time stroomden de opdrachten binnen.

“Bij Verkaart vind ik alles wat ik zoek.”
Willem van den Bosse Willem van den Bosse Willem van den Bosse

“Op aanraden van een collega-ondernemer heb ik contact gezocht met Verkaart. Vanaf dag één hebben zij me begeleid met de start van mijn bedrijf en later ook ondersteund met de boekhouding. Inmiddels is Theo mijn vaste aanspreekpunt en met hem heb ik een hele leuke klik.”

“We hebben heel geregeld contact, ook als er niet direct dringende zaken zijn. Dan praten we even bij, over ’t werk maar ook over andere dingen, en er is altijd ruimte voor een gezellig geintje. Heel fijn om zo’n klankbord te hebben. Laatst had ik een vraag over de Kinderopvangtoeslag, ook dat werd meteen geregeld, zelfs al hoort dat niet primair bij hun dienstverlening. Dat persoonlijke contact en die betrokkenheid waardeer ik echt heel erg. Da’s zoveel fijner dan een groot kantoor waar je alleen maar een nummertje bent.”

“Ik ben goed in mijn werk en kan veel, maar alles wat ik niet kan, besteed ik uit. Datzelfde geldt voor mijn boekhouding, da’s nou eenmaal niet mijn sterkste kant. Ik heb iemand nodig die me daarin ondersteunt en adviseert. En die ik volledig kan vertrouwen. Bij Verkaart vind ik dat. Als ik aan Theo een bedrag noem, weet hij welke factuur erbij hoort.”