Aan het woord is

Anne de Jager

Boekhandel de Vries 

Boekhandel De Vries is al bijna 100 jaar een begrip in Zierikzee. Een plek waar jong en oud zich welkom voelt. Op 1 april 2007 nam Anne de Jager het stokje over van de toenmalige eigenaar. Zeven jaar later opende ze in hetzelfde pand De Kookwinkel. Daarmee ging een grote wens in vervulling. Sinds 2016 is Anne klant van Verkaart.

“Een sprankelend kantoor, waar je heel makkelijk binnenloopt. En als je een vraag hebt, wordt het meteen voor je uitgezocht.””
Anne de Jager Anne de Jager Anne de Jager Anne de Jager

“Aanvankelijk was ik aangesloten bij een grote landelijke organisatie. Maar dat was heel onpersoonlijk, heel log en er was totaal geen ondersteuning. Daarom besloot ik over te stappen naar een lokale partij. Niels’ vader heeft me indertijd geholpen bij de overname van de winkel, zodoende kwam ik terecht bij hem. En wat ben ik daar blij mee! Het werken met Niels is gewoon een kadootje.”

“Vooral in ’t begin hebben we heel regelmatig contact gehad. Ik kon altijd alles vragen en als ’t nodig was, liep ‘ie even langs. Dat is het fijne van het werken met een lokaal kantoor. Niels begrijpt zijn klanten, snapt precies wat er speelt en hij voelt heel goed aan wat het betekent om je administratie toe te vertrouwen aan iemand anders. En dus ook volledige inzage te geven in alles wat er speelt binnen je bedrijf. Het is heel fijn om daarover met iemand te kunnen sparren en feedback te krijgen.”

“Ook een enorme plus is dat de hele boekhouding online is. In ’t begin was dat wel even wennen, maar nu vind ik ‘t een feest. Die hele papieren rotzooi de deur uit! Onlangs zijn we overgestapt op Snelstart, daarmee wordt het allemaal nóg makkelijker. Voorheen moest ik voor mijn boekhouding iemand inhuren, nu kan ik alles met een paar uur per week uitstekend zelf bijhouden. Dat scheelt een slok op een borrel!”

“Niels weet boekhouden leuk te maken. Dat is zijn grote kracht. Hij maakt het begrijpelijk en herkenbaar voor iedereen. Met altijd ruimte voor een grapje tussendoor. Niks geen stoffige zooi of droge kost. En Niels is een open boek, er wordt niks verborgen gehouden. Dat vind ik heel belangrijk.”