Aan het woord is

Eric van Doorn

De Man die Bakt

Van chemisch analist via marketeer naar boulanger. Over een carrière switch gesproken… Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de reclame en marketing, gooide Eric het roer om, volgde een bakkersopleiding en opende in 2016 zijn eigen bakkerij in het oude stadshart van Zierikzee. De Man die Bakt staat bekend om zijn robuuste desembroden, op ambachtelijke wijze bereid met duurzaam geteelde, biologische en lokale ingrediënten. Zowel binnen als buiten de stadsgrenzen van Zierikzee vinden zijn producten gretig aftrek.

“Bij Verkaart wordt je gezien en gehoord. Dat is het DNA van het kantoor.”
Eric van Doorn Eric van Doorn Eric van Doorn Eric van Doorn Eric van Doorn

“Via via ben ik in contact gekomen met Niels. En dat klikte meteen. Toen we elkaar leerde kennen, was ik nog bezig met mijn businessplan. In die opstartfase heeft hij – heel vrijblijvend - meegekeken met mijn cijfers, meegedacht, tips gegeven en ook geholpen met de financiering voor De Man die Bakt. Sinds het moment dat de bakkerij zijn deuren opende, doen zij ook mijn boekhouding.”

“Vanaf het allereerste moment was er vertrouwen over en weer. En het was meteen gezellig. Niels is een hele sociale, attente jongen. En een echte ondernemer. Daarom kan hij zich zo goed inleven in zijn klanten. En dat gevoel weet hij ook over te brengen op de rest van zijn team.”

“Hoewel het kantoor de afgelopen jaren behoorlijk is gegroeid, voelt het nog steeds alsof het heel klein is. Het contact is altijd persoonlijk, je kunt er altijd binnenlopen en je bent er absoluut geen nummer. Dat is het DNA van het kantoor. Niels is er in geslaagd allemaal mensen te vinden die daarbij passen. Door wie je ook geholpen wordt, iedereen binnen Verkaart spreekt dezelfde taal en heeft dezelfde aanpak.”