Indienen

Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting & Omzetbelasting

De meeste ondernemers moeten BTW-aangifte doen. Dit kan per maand, per kwartaal of per jaar. Als je boekhouding helemaal op orde is, is de BTW-aangifte eigenlijk een fluitje van een cent. 

Voor de aangiftes van de Inkomstenbelasting (IB) en Vennootschapsbelasting (VPB) maken wij gebruik van een fiscaal softwarepakket. Via dit programma kunnen wij een machtiging aanvragen, zodat we automatisch alle serviceberichten van de Belastingdienst ontvangen voor onder meer toeslagen, aanslagen en de voorlopig ingevulde aangifte (VIA). Jij hebt daar zelf geen omkijken meer naar. Weer een zorg minder!

De voorlopige aanslagen beoordelen wij meerdere keren per jaar, zodat je altijd weet of je voldoende vooruit hebt betaald of juist een belastingaanslag mag verwachten. Omdat we aan de voorkant al veel zorg en aandacht besteden aan de voorlopige aanslagen IB en VPB, is het opstellen van de jaarrekening en het indienen van de definitieve aangiftes, meestal niet meer dan een formaliteit richting Belastingdienst. Zónder verrassingen aan jouw adres!